Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ

Ilmoittautuminen on sitova – ilmoittautumalla varaat paikan koulutuksesta, tapahtumasta tai luennolta!
Osallistuthan terveenä ja terveen koiran kanssa! 
Mikäli et ole varma, voitteko osallistua, käänny kouluttajan puoleen.

Kurssille osallistuvan koiran pitää
 • olla terve
 • olla rokotettu (pentukurssit poikkeuksena, pennut saavat osallistua 8 viikosta eteenpäin)
 • mielellään olla vakuutettu
Omistaja on vastuussa koirastaan myös kurssin aikana. Koulu
 • pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua
 • pidättää oikeuden vaihtaa kouluttajaa
 • ilmoittaa aina muutoksista asiakkaalle.
Asiakas voi perua osallistumisensa, jos koulun tekemät muutokset tekevät kurssille osallistumisen hänelle mahdottomaksi.
Mikäli koulutus siirtyy tai peruuntuu kouluttajan toimesta, kouluttaja ottaa yhteyttä ja sopii korvaustavoista kanssanne.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

 • Asiakas voi itse perua järjestelmästä kurssin, jos tämä tehdään 7 päivää ennen kurssin tai tapahtuman alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle, josta sen voi käyttää muihin kurssi- tai varausmaksuihin.
 • HUOM! Kaikissa valmennus- ja kausiryhmissä irtisanoutumisaika on 1 kokonainen kalenterikuukausi kuun alusta kuun loppuun!
 • Perimme 50% kurssi- tai tapahtumamaksusta, jos kurssi perutaan alle 7 päivää ennen kurssin alkua
 • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
 • Sairaustapauksessa lääkärin- tai eläinlääkärin todistusta vastaan kurssimaksu voidaan siirtää myöhempää osallistumista varten tai palautetaan. Asiakkaan pitää ilmoittaa asiasta heti kurssin järjestäjälle sähköpostitse ja sopia järjestelystä. 
 • Kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@elainpalvelufeeniks.fi
  Jos kurssin alkuun on yli 7 päivää, peruutuksen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen pitää tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.
 • Kurssia ei voi perua jättämällä laskun maksamatta.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saatkurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

Korvausmahdollisuudet

Ennen kurssin alkua ilmoitetut poissaolot sekä eläinlääkärin tai lääkärintodistuksella todennetut sairaspoissaolot on mahdollista korvata millä tahansa sopivalla kurssilla, jolla on tilaa. Korvaavan kerran sopiminen on myös osallistujan vastuulla, kysythän siis korvausmahdollisuuksista itse aktiivisesti! Korvaustunteja voit katsoa täältä. Lista päivittyy ajoittain ja voit kysellä sähköpostitse lisää tuntivaihtoehtoja.

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssimaksun eräpäivä on kurssin alkamispäivänä. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka löydät kirjautumalla järjestelmään. Lasku löytyy linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä. Lähetämme huomautuslaskun ja perimme muistutusmaksu 5€ jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Jos laskua ei ole edelleenkään maksettu, lähetämme vielä toisen huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€), minkä jälkeen siirrämme laskun perintään. Reklamaatiot laskuun on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.