Korvausmenettelyt

Poissaoloja korvataan seuraavastiPoissaoloille ja korvauskerroille on omat Facebook-ryhmänsä! Liity mukaan ryhmään!

  • Pentujen koulutuksille ja arkitaitojen koulutuksiin on ryhmä: Feeniks tuurausrinki pennut ja arkitaidot
    (mm. Pentukurssit, Arkitottis, Harrastuskoirakurssit, Kontakti- ja hihnakäytöskurssit, muut arkitaitojen teemakurssit ja teematunnit)
    https://www.facebook.com/groups/3167199400225179
Näissä ryhmissä voi käydä ilmoittamassa poissaolonsa ja vastaavasti napata korvauskerran jonkun muun poissaoloilmoituksesta. Liittymällä ryhmään ja omalla aktiivisuudellasi saat korvattua poissaolot. Meillä on mahdollista korvata kaikki ryhmissä ilmoitetut poissaolot!


  • Facebook-ryhmissä ilmoitetut poissaolot voi korvata millä tahansa sopivalla kurssilla tai tunnilla, jolla on tilaa tai erillisillä korvaustunneilla, joita listautuu em. Facebook-ryhmiin. Voit kysyä myös kouluttajaltasi lisää korvaustunneista.
  • Vuorotyötä tekevien kohdalla korvataan työvuoroista johtuvat poissaolot, kunhan asiasta on tieto ajoissa. Mikäli kurssi on pidempi ja vuorolistat vaihtuvat kurssin aikana, tulee uuden listan poissaolot ilmoittaa viipymättä kouluttajalle. Kerrothan tästä etukäteen kouluttajalle, kiitos!
Korvausvaihtoehdot
  • VAPAAHARJOITTELU KOULUTUSTILASSA; poissaolo voidaan muuttaa tilavuokraustunniksi, jolloin tilassa voi tyhjänä aikana käydä treenaamassa ilmaiseksi omatoimisesti tunnin poissaolotuntia vastaan. Varaa vapaaharjoittelutunti tilavuokrauksen kalenterista ja ilmoita kouluttajalle perään varaus, jolloin nollaamme varauksen hinnan jälkikäteen. Vapaaharjoittelutuntien varauskalenteri
  • TUURAUSRINGIT: poissaolon voi korvata jonkin muun sopivan kurssin tunnilla, joka on ilmoitettu tuurausringin Facebook-ryhmässä. Kouluttaja neuvoo sopivan tunnin kanssa lisää tarvittaessa.
Voit kysyä neuvoa tai lisää sopivista korvauskerroista tai mahdollisuuksista kouluttajalta!
Muistathan ilmoittautua korvauskerroille!
Sähköposti: elainpalvelufeeniks@gmail.com!


Ilmoitathan poissaolosta tai myöhästymisestä, jotta tunnin alussa ei turhaan odotella! Nämä ilmoitukset mieluiten tekstiviestillä puh. 0400914136!
Eläinpalvelu Feeniks
Noora Tihtonen
puh. 0400914136
elainpalvelufeeniks@gmail.comEvästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.