Tervetuloa koulutukseen

Koulutusten ja kurssien ohjeistus, luethan huolellisesti

Tervetuloa koulutukseen! Pidämme kurssien ryhmäkoot 3-4 koirakon kokoisina yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi. Korona-aikana toivomme, että koiran kanssa tunneille saapuu 1 ihminen per koira. Tavataan vain terveinä ja oireettomina!
Eläinpalvelu Feeniksin tunnit ja kurssit pidetään uudessa koulutustilassa osoitteessa Harkkoraudantie 10, Helsinki (Malmi), sen läheisyydessä tai Heurekan parkkialueen ympäristössä osoitteessa Kuninkaalantie, Vantaa. Tarkemmat ohjeet saat kurssikuvauksista tai kouluttajalta.
Juoksuaikainen koira saa osallistua koulutukseen, kunhan koiralla on asianmukaiset juoksuhousut päällä sisätilassa (ulkona ei tarvetta) ja oma taukoalusta (viltti, pyyhe tms.) mukana. Katsothan lisäohjeet alempaa.


Mitä mukaan tunnille, lue sivun lopusta →

Kurssiehdot ja korvausmenettelyt

Kurssiehtoihin voit tutustua täältä
Korvaustapoihin voit tutustua täältä

Koulutustila


Pysäköinti koulutustilan luona:
Autoja voi pysäköidä koulutustilan edustalle tai tien päässä, rakennusten välissä olevan muurin molemmin puolin muurin suuntaisesti.

Koulutustilaan kuljetaan B-rapun ovesta, joka on muuria vastapäätä ja ovella on Feeniksin logo. Kouluttaja kutsuu kurssilaiset ulkoa sisälle, odotathan vuoroasi ulkona, kiitos! Jätäthän poistuville kurssilaisille tarpeeksi tilaa ja vältäthän ahtaita kohtaamisia, kiitos!

Tunnit, maksaminen, korvausmenettelyt ja kurssiehdot


Ryhmäkoulutusten tuntien kesto on n. 45-50 minuuttia. Yksityistunnin kesto on 30 tai 60 minuuttia.

Koulutukset maksetaan sivujen kautta ilmoittautumalla ja vahvistusviestin maksutiedoilla. Eräpäivä on yleensä koulutuksen alkamispäivä.

Koulutukseen vain terveenä

Parasta on tulla koulutukseen terveenä, koronavirusaikana myös flunssaoireet ovat syy jäädä pois tunnilta. Ole yhteydessä kouluttajaasi ja sovitaan korvausmenettelyistä, kiitos! Liitythän tuurausringin Facebook-ryhmään, joista on mainittu korvausmenettelyissä erikseen. Sairastapauksissa ota yhteys kouluttajaan, mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Sähköposti: elainpalvelufeeniks@gmail.com ja puhelin 0400914136

Juoksuaikaiset nartut ovat OK

Huom! Juoksuinen narttu saa osallistua tunneille normaalisti. Juoksuaikaisella nartulla tulee olla asianmukaiset juoksuhousut mukana ja ne on puettava pihalla ennen sisätilaan siirtymistä sekä oma taukoalusta, matto, viltti tai pyyhe mukana, jonka päällä koira viettää tauot, jotta juoksutuoksut eivät siirry tilan mattoon yhtä herkästi. Juoksut eivät estä koulutukseen osallistumista, mutta ilman juoksuhousuja ei voi osallistua. Voit ilmoittaa juoksuista etukäteen tai viimeistään tunnin alussa, kouluttaja sijoittaa juoksuaikaisen nartun hieman sivummalle uroksista mahdollisuuksien mukaan. Ulkokoulutuksissa juoksuhousuja ei tarvita.

Poissaoloilmoitukset

Ilmoitathan poissaolosi ajoissa, kiitos! Näin kouluttaja osaa varautua ja valmistella tunnin paikalla olevien kurssilaisten mukaan eikä tunnin alussa käytetä aikaa odotteluun. Etukäteen tuurausringissä ilmoitetut poissaolokerrat voi korvata korvauskertoina. Ilmoitathan myös yllättävät poissaolot, kiitos!
Sähköposti tai tekstiviestillä: elainpalvelufeeniks@gmail.com tai p. 0400914136.


Poissaoloille ja korvauskerroille on omat Facebook-ryhmänsä! Liity mukaan ryhmään!

 • Pentujen koulutuksille ja arkitaitojen koulutuksiin on ryhmä: Feeniks tuurausrinki pennut ja arkitaidot
  (mm. Pentukurssit, Arkitottis, Harrastuskoirakurssit, Kontakti- ja hihnakäytöskurssit, muut arkitaitojen teemakurssit ja teematunnit)
  https://www.facebook.com/groups/3167199400225179
Näissä ryhmissä voi käydä ilmoittamassa poissaolonsa ja vastaavasti napata korvauskerran jonkun muun poissaoloilmoituksesta. Liittymällä ryhmään ja omalla aktiivisuudellasi saat korvattua poissaolot. Meillä on mahdollista korvata kaikki ryhmissä ilmoitetut poissaolot!

Pidetään paikat siistinä

Huolehditaan yhdessä koulutusalueiden siisteydestä, siivoathan mahdolliset omat sotkusi sekä koirasi jätökset pois tilasta ja sen ympäristöstä, kiitos! Älä pissata koiraa piha-alueille, aitoihin tai tolppiin vaan kadun varteen viheralueille. Pidä kakkapusseja mukana tai kysy niitä kouluttajalta. Tilasta löytyy aina siivousvälineitä mahdollisten sisälle sattuvien vahinkojen varalta. Eritetahrat tulee siivota välittömästi ja huolellisesti paperilla sekä desinfiointiaineella, kouluttaja auttaa siivouksessa.

Jätäthän palautetta, kiitos!

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta! Palautetta voi jättää  koulutuksen jälkeen, saat linkin sähköpostivietissä.
Kiitos paljon palautteestasi!


KELTAINEN NAUHA JA MENNÄÄN BUSSILLA-PERIAATE

Feeniksin koulutuksissa ja tilassa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa syystä tai toisesta. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä ja annetaan tilaa!

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.

Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.Kun tulet koulutukseen, ota mukaan

 • paljon sopivan pieniä, herkullisia makupaloja; mielellään kosteita herkkuja ja useampaa laatua – paino sanoilla paljon ja herkullisia!
  (hallilta voi myös ostaa herkkuja)
 • koiran lempilelut, kaksi samanlaista lelua sopivat hyvin leikin vuorotteluun
 • itselle vaatetus tai varusteet, joista palkkiot saa nopeasti ja helposti esiin
  (esim. treeniliivi tai palkkiotasku, herkut voi laittaa taskuun vaikkapa reunoista taitettuun puhtaaseen kahvipussiin)
 • tavalliset ulkoiluvälineet; kuristamaton, kiinteä panta ja/tai valjaat sekä kiinteä talutin tai pidempi liina (kelatalutin ei sovi koulutukseen)
 • oma vesikuppi ja vettä koiralle (vettä löytyy myös tilasta)
 • tauoille koiran oma taukoalusta, viltti, matto, pyyhe tms. sekä odotteluun koiralle jokin ajanvieteherkku, kuten maukas puruluu tai ruoka-aktivointilelu
 • säänmukainen varustus ulkotunneille
 • kakkapusseja, pidetään ympäristö siistinä!
Nähdään koulutuksissa!
Noora Tihtonen, pääkouluttaja, puh. 0400 914 136
Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com

Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.