Tervetuloa koulutukseen

Koulutusten ja kurssien ohjeistus, luethan huolellisesti

Tervetuloa koulutukseen! Pidämme kurssien ryhmäkoot 3-5:n koirakon kokoisina yksilöllisen ohjauksen varmistamiseksi. Koiran kanssa saa saapua useampi ihminen ja koiran perheenjäsenten onkin jopa toivottavaa harjoitella tunneilla aiheita yhdessä.

Eläinpalvelu Feeniksin tunnit ja kurssit pidetään loppukesästä 2023 sekä ulkona Tikkurilassa/Koivuhaassa sekä 1.9. lähtien uudessa koulutustilassa osoitteessa Koivupuistontie 26, Vantaa. Juoksuaikainen koira saa osallistua koulutukseen, kunhan koiralla on asianmukaiset juoksuhousut päällä sisätilassa (ulkona ei tarvetta) ja oma taukoalusta (viltti, pyyhe tms.) mukana.

Lisää ohjeita ohessa!

Mitä mukaan tunnille, lue sivun lopusta →

Kurssiehdot ja korvausmenettelyt

Kurssiehtoihin voit tutustua täältä
Korvaustapoihin voit tutustua täältä

Koulutustila

Koivupuistontie 26, Vantaa
Pysäköinti Koivuhaan koulutustilan luona:
iltaisin ja viikonloppuisin pihan perällä, yläpihalla on autoille vapaita parkkiruutuja aidan edessä ja vieressä, aja rakennuksen taakse asti!

Koulutustilaan kuljetaan rakennuksen takaa yläpihalta lastauslaiturin kautta. Kouluttaja kutsuu kurssilaiset ulkoa sisälle, odotathan vuoroasi ulkona ja riittävän väljästi, kiitos! Jätäthän poistuville kurssilaisille reilusti tilaa ja vältäthän ahtaita kohtaamisia, kiitos! Jos olet tunnilta myöhässä, voit tulla rauhallisesti sisään omin neuvoin.

Tunnit, maksaminen, korvausmenettelyt ja kurssiehdot

Ryhmäkoulutusten tuntien kesto on n. 45 minuuttia. Yksityistunnin kesto on 60-90 minuuttia.
Koulutukset maksetaan nettisivujen kautta ilmoittautumalla ja vahvistusviestissä olevilla maksutiedoilla. Eräpäivä on yleensä koulutuksen alkamispäivä, maksathan koulutuksen ennen koulutuksen alkamista!

Koulutukseen vain terveenä

Parasta on tulla koulutukseen vain terveenä. Feeniksillä kaikki poissaolot ilmoitetaan Facebook-ryhmään: Eläinpalvelu Feeniks tuurausrinki ja kertoja voi joustavasti korvata ryhmän kautta.
Eläinpalvelu Feeniks tuurausrinki
https://www.facebook.com/groups/745643209570765

Juoksuaikaiset nartut ovat OK

Juoksuinen narttu saa osallistua myös sisätunneille normaalisti. Juoksuaikaisella nartulla tulee olla asianmukaiset juoksuhousut mukana ja ne on puettava pihalla ennen sisätilaan siirtymistä sekä oma taukoalusta, matto, viltti tai pyyhe mukana, jonka päällä koira viettää tauot, jotta juoksutuoksut eivät siirry tilan mattoon niin herkästi. Juoksut eivät estä koulutukseen osallistumista, mutta ilman juoksuhousuja ei voi osallistua. Ilmoita koiran juoksuista etukäteen tai viimeistään tunnin alussa, kouluttaja sijoittaa juoksuaikaisen nartun hieman sivummalle uroksista mahdollisuuksien mukaan. Ulkokoulutuksissa juoksuhousuja ei tarvita.

Poissaoloilmoitukset

Muistathan ilmoittaa poissaolosi tai myöhästymisesi tunnilta, kiitos! Meillä on mahdollista korvata kaikki tuurausringissä ilmoitetut poissaolot! Poissaolot ilmoitetaan tuurausrinkiin Facebookissa, jolloin poissaolokerrat toimivat myös korvauskertoina.
Eläinpalvelu Feeniks tuurausrinki Facebookissa:
https://www.facebook.com/groups/745643209570765

Myöhästymisilmoitukset suoraan omalle kouluttajalle.
Kouluttajien numerot:
- Noora 0400 914 136
- Kati 040 509 4464
- Seija 050 309 6212
- Amanda 045 128 1180
- Laura 044 755 3991
 
Facebookin Tuurausringissä ilmoitetaan kaikki kurssien poissaolot, jolloin vastaavasti poissaolot toimivat myös korvauskertoina. Liittymällä ryhmään ja omalla aktiivisuudellasi saat korvattua poissaolot. HUOM! Vain ryhmässä ilmoitetut poissaolot oikeuttavat korvauskertoihin, muutos on voimassa 1.2.2024 lähtien. Kommentoimalla tuurausringissä tai kysymällä suoraan kouluttajalta ohjeita saat lisää infoa korvausmenettelyistä.

Pidetään paikat siistinä

Huolehditaan yhdessä koulutusalueiden siisteydestä, siivoathan mahdolliset omat sotkusi sekä koirasi jätökset pois tilasta ja sen ympäristöstä, kiitos! Älä pissata koiraa piha-alueille, pihan aitoihin tai tolppiin - vaan kadun varteen tai metsään. Pidä kakkapusseja mukana tai kysy niitä kouluttajalta. Tilasta löytyy aina siivousvälineitä mahdollisten sisälle sattuvien vahinkojen varalta. Eritetahrat tulee siivota välittömästi ja huolellisesti paperilla sekä desinfiointiaineella, kouluttaja auttaa siivouksessa. Tilavuokraajille on sisätiloissa sotkusakko 20e.

Jätäthän palautetta, kiitos!

Olemme kiitollisia kaikesta palautteesta!

Kun tulet koulutukseen, ota mukaan

 • paljon sopivan pieniä, herkullisia makupaloja; mielellään kosteita herkkuja ja useampaa laatua – paino sanoilla paljon ja herkullisia!
   Hyviä ovat esimerkiksi: Koiramo-, Naturis- tai Boost-herkkumakkarat, täyslihaherkut, keitetty kana, kivipiira tai sydän yms.
 • koiran lempilelut, erilaisia leluja palkkiovaihtoehdoiksi 
 • itselle vaatetus tai varusteet, joista palkkiot saa nopeasti ja helposti esiin
  (esim. treeniliivi tai palkkiotasku, herkut voi laittaa taskuun vaikkapa reunoista taitettuun puhtaaseen kahvipussiin)
 • tavalliset ulkoiluvälineet; kuristamaton, kiinteä panta ja/tai valjaat sekä kiinteä talutin tai pidempi liina (kelatalutin ei sovi koulutukseen)
 • oma vesikuppi ja vettä koiralle (vettä saa myös koulutustilasta)
 • tauoille koiran oma taukoalusta, viltti, matto, pyyhe tms. sekä odotteluun koiralle jokin ajanvieteherkku, kuten puruluu tai ruoka-aktivointilelu, täytetty Kongi tms.
 • säänmukainen varustus ulkotunneille
 • kakkapusseja, pidetään ympäristö siistinä!
Nähdään koulutuksissa!
Eläinpalvelu Feeniks
Noora Tihtonen, ´puh. 0400 914 136
elainpalvelufeeniks@gmail.com