Tapahtumat   

katso alta KAIKKI tulevat tapahtumamme


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Mölli-kilpailut   
Mölli-kilpailut ovat epäviralliset kilpailut, joissa suoritukset ovat kokeenomaisia ja arvostellaan lajin kilpailuohjeen mukaisesti.  
Kokeile kisaamista, hae varmuutta suorituksiin tai yllätä koira palkkaamalla kokeenomaisessa suorituksessa. Tule pitämään koirasi kanssa hauskaa kokeenomaiseen tilanteeseen! Voit ilmoittatua yhteen tai useampaan luokkaan.

HUOM! Tapahtumien aikataulu on suuntaa antava, tarkempi aikataulu ilmoitetaan infokirjeessä ja lähtölistoissa lähempänä tapahtumaa. Aikatauluun voi tulla pieniä muutoksia tapahtuman kellonaikojen sisällä, huomioithan tämän!

Tapahtumissa 3 parasta suoritusta palkitaan! Rally-Tokossa palkitaan 3 parasta sekä tuomarin suosikki!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Koiralähtöinen Mätsäri / Match Show   
Feeniksin koiralähtöisessä Mätsärissä harjoitellaan näyttely- ja eläinlääkäritaitoja, kohtaamistilanteita sekä koiraryhmässä toimimista ja liikkumista ilon ja palkitsemisen kautta!

Mätsäriimme voi tulla huoletta harjoittelemaan taitoja, jokainen omalla tasollaan. Jokainen koira saa ansaitsemansa ja tarvitsemansa kiireettömän kohtaamistilanteen koiran tarpeiden mukaisena harjoituksena (pöydällä tai lattialla, käsittelynä tai ilman käsittelyä). Koirat harjoittelevat myös sujuvaa liikkumista yksin sekä ryhmänä. Kaikki koulutuksemme pidetään pienryhminä, jotta jokainen koirakko saa aina yksilöllistä ohjausta - mätsäri ei tee tässä poikkeusta. Luokan koirat jaetaan punaisen ja sinisen nauhan saaneisiin. Jokaisen tunnin lopuksi sinisen nauhan saaneiden ryhmät ja punaisen nauhan saaneiden ryhmät tulevat loppukehiin, joista 2 parasta yhteistyötä, harjoittelijaa tai tsemppaajaa palkitaan. Tapahtuma tarjoaa kaikille hyvän kokemuksen käsittelyyn ja tuomarin tervehtimiseen sekä hallitun ryhmässä liikkumisen harjoitteluun. Tapahtuman käsittely- ja häiriöharjoittelu tukee myös mm. eläinlääkäritilanteita ja hyvää vieraan ihmisen kohtaamista. Koiran saa esittää tavallisessa taluttimessa ja pannassa tai näyttelykaulaimessa, joka ei häiritse koiraa.

Osallistujat saavat kouluttajan ohjausta ja vinkit jatkoon.

Tapahtuman hinta: 16e/koira.

Tapahtuman ryhmät:

Pienet koirat, säkäkorkeus aikuisena 40cm tai alle

Isot koirat, säkäkorkeus aikuisena yli 40cm

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki - niin pennut, juniorit, aikuiset, rotukoirat kuin monirotuiset. Saavuthan ajoissa!

Mitä mukaan?
- reilusti herkullisia, kosteita, pieniä palkkioita
- taukoalusta odotteluihin (jos koiralle on opetettu tauolle rauhoittuminen alustalle)
- ajanvietettä odotteluihin, kuten puruluita, herkkuja aktivointileluista tms.
- vettä ja oma vesikuppi
- sään mukainen varustus ulkona vuoron odotteluun
- koiran rokotustodistus tai passi

Tapahtuma pidetään ensisijaisesti ulkona Vantaalla, Heurekan parkkialueen ympäristössä (Tikkurila, Vantaa). Hyvin huonon sään sattuessa tapahtuma siirtyy koulutustilaamme Helsinkiin, Malmille (Harkkoraudantie 10, Helsinki). Tarkempi sijainti kerrotaan osallistujille tapahtumakirjeessä, joka tulee viimeistään edellisenä päivänä.

HUOM! Ilmoita ilmoittautumisen lisätiedoissa myös koiran korkeus/koko sekä ikä, kiitos!
HUOM! Voit myös lisätä tiedon miten koirasi suhtautuu käsittelyyn (OK vai vaatiiko vielä harjoittelua)
HUOM! Varaudu näyttämään koirasi rokotukset, ota rokotuskortti tai passi mukaan!

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Leirit   
Feeniksin leireillä aiheet vaihtelevat leirin mukaan, ohjaus ja opetus on aina yksilöllistä ja koirakon tason huomioivaa. Leireillä ei ole varsinaisia tasovaatimuksia, mutta toiveena on, että koirakolla on jonkin verran pohjataitoja ryhmässä toimiseen ja treenirutiineihin. Leirit ovat päiväleirejä ilman yöpymismahdollisuutta, ellei toisin mainita. Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa!Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.