Tapahtumat   

katso alta vuoden 2021 tulevat tapahtumat


huhtikuu
kesäkuu
heinäkuu


Mölli-kilpailut   
Mölli-kilpailut ovat epäviralliset kilpailut, joissa suoritukset ovat kokeenomaisia ja arvostellaan lajin kilpailuohjeen mukaisesti.  
Kokeile kisaamista, hae varmuutta suorituksiin tai yllätä koira palkkaamalla kokeenomaisessa suorituksessa. Tule pitämään koirasi kanssa hauskaa kokeenomaiseen tilanteeseen!
Voit ilmoittatua yhteen tai useampaan luokkaan.

HUOM! Aikataulu on suuntaa antava, tarkempi aikataulu ilmoitetaan infokirjeessä ja lähtölistoissa lähempänä tapahtumaa. Aikatauluun voi tulla muutoksia, huomioithan tämän!

TOKO:ssa koiran palkitseminen liikkeiden välissä ilman pistevähennyksiä on sallittu. Liikkeen aikana tehtävä palkitseminen vähentää 0,5 p./palkkaus. Rally-tokossa "nakkiluokassa" koiran palkitseminen ilman pistevähennyksiä on sallittu. Rally-tokon muissa kuin nakkiluokissa palkitseminen vähentää 1 p/palkkaus.

TOKO:ssa kustakin luokasta kolme parasta palkitaan, Rally-tokossa kolme parasta sekä tuomarin suosikki palkitaan!


huhtikuu

Leirit   
Rally Leirillä hiotaan ohjaajan ja koiran tekniikkaa oikeisiin suorituksiin, vahvistetaan kontaktia, haetaan koiralle sopivia motivointi keinoja, perehdytään radan suorittamiseen, sääntöihin ja rakennetaan liikkeitä, jotka suoritetaan kauempana ohjaajasta.
Ensimmäisenä päivänä syvennytään tekniikkaan ja motivointiin. Toisena päivänä tehdään ratatreeniä ja erilaisia rata harjoituksia, sekä jäävien ja lähetysliikkeiden harjoittelua.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Toko leirillä panostetaan hyvään kontaktiin, laadukkaaseen ja häiriövarmaan seuraamiseen, sekä teknisesti oikeanlaisten liikkeiden suorittamiseen ja lajin sääntöihin. Leirillä harjoitellaan tarkkuutta liikkeisiin, häiriössä työskentelyä, sekä motivointi keinoja ja palkattomia suorituksia.
Ensimmäinen leiripäivä koostuu tekniikka harjoituksista, yksittäisten liikkeiden viemisestä eteenpäin, sekä hyvän yhteistyön rakentamisesta koiran ja ohjaajan välille.
Leirin toisena päivänä perehdytään liike kokonaisuuksiin, kaukoihin ja kokeenomaisiin suorituksiin.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.