Tilan käyttäjälle

tärkeää tietoa tilan vuokraajille ja käyttäjille, perehdythän ohjeisiin, kiitos!

Feeniksin koulutustila sijaitsee osoitteessa Harkkoraudantie 10 B, Helsinki. Tila on maantasossa, käynti rakennuksen sisäpihalta B-rapun kautta muurin vierestä. Feeniksin tila on käytävän päässä. Pysäköintiin on paikkoja piha-alueella ja muurin kummallekin puolelle voi pysäköidä muurin suuntaisesti. HUOM! Kadun varsi on pysäköintikieltoaluetta!

Odota oman tuntisi alkua ulkona, kiitos! Vältetään ahtaita kohtaamistilanteita ja koirien tervehtimisiä myös piha-alueella, jotta kaikilla säilyy rentous saapuessa ja poistuessa. Vuokrattu tunti alkaa tasalta ja päättyy viitä vaille. Koulutustilassa ollaan ilman ulkokenkiä - varaa itsellesi mukaan villasukat, sisäkengät tai sisätossut sekä sisätilaan sopiva vaatetus.


Ulkoilutathan koirasi hyvin ennen tilaan saapumista! Käytäthän koirasi tarpeillaan kadun varressa, älä piha-alueella! Tilan ovella ei ole roskiksia - roskasäiliöt kakkapusseja varten ovat alapihalla.


Sotkusakko 15.2.2023 lähtien: sotkusakko 20e hallissa sattuvista vahingoista tai sotkuista (pissa- ja kakkavahingot, oksennukset yms). Vahingot tulee aina ilmoittaa, jotta kouluttaja osaa saapuessaan varata aikaa maton perusteelliseen puhdistamiseen. Ilmoita tieto viestillä kuvan kanssa numeroon 0400 914 136 /Noora.

Juoksuaikainen narttu voi osallistua koulutukseen, kunhan koiralla on asialliset juoksuhousut päällä sisällä ja oma taukoalusta, jolla viettää tauot. Näin minimoidaan juoksutuoksujen siirtyminen mattoon.KELTAINEN NAUHA JA MENNÄÄN BUSSILLA-PERIAATE

Feeniksin koulutuksissa ja tilassa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa syystä tai toisesta. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä ja annetaan tilaa!

Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.

Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.Iloisia treenihetkiä!
Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com
puh. 0400914136
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.