Tilan käyttäjälle

tietoa tilan vuokraajille ja käyttäjille, perehdythän ohjeisiin, kiitos!


Olemme muuttaneet! Uusi osoitteemme on Koivupuistontie 26, Vantaa (Koivuhaka).

Uusi koulutustilamme sijaitsee osoitteessa Koivupuistontie 26, Vantaa. Pysäköintiin on tilaa etupihalla rakennuksen edustalla (tolppapaikat merkitty logollamme, koko rivi käytössämme pysäköintiin) ja koulutustilaan kuljetaan rakennuksen takaa yläpihalta. Koulutustila on maantasossa, kulku pienen lastauslaiturin kautta (muutama porras lastauslaiturille). Pihalla ja ovilla on logot opastamassa.

Osoite: Koivupuistontie 26, Vantaa
Koulutustilaan kulku rakennuksen takana pienen lastauslaiturin kautta.
Pysäköinti: Pysäköintiin on 6 paikkaa heti rakennuksen edustalla, tolppapaikat merkitty logollamme.
Avainlokeron koodi: kerrotaan aina varausvahvistuksessa!

Koulutustila on huonelämmin ja tilassa ollaan ilman ulkokenkiä! Jätä kengät ovelle kurakaukaloihin, kiitos! Sisävaatetus riittää hyvin.

Koulutustila:

 • 150 m2 koulutustila
 • koulutustila matotettu messumatolla (mattoa tullaan vielä lisäämään)
 • harrastusvälineistö käytettävissä (rally-toko, TOKO, jumpat, hajutyöskentely yms.)
 • 2 x peilit
 • hajuseinä
 • oma WC ja pieni keittiö (vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi yms.)
- - -

 •  tilavarauksen kesto 55 min - tila maantasossa, kulku lastauslaiturin kautta (4 porrasta lastauslaiturille)
 • omatoimisen varauksen ryhmäkoko enintään 3:n koirakon ryhmä
  (isommat ryhmät: kysy lisää sähköpostilla: elainpalvelufeeniks@gmail.com)
Odota oman varauksesi alkua ulkona, kiitos! Vältetään ahtaita kohtaamistilanteita ja koirien tervehtimisiä niin sisällä kuin ulkona, joten odota riittävän sivussa, kiitos! Varattu tunti alkaa tasalta ja päättyy viitä vaille (tilasta tulee olla ulkona tällöin).


Ulkoilutathan koirasi hyvin ennen tilaan saapumista! Käytäthän koirasi tarpeillaan kadun varressa tai pihan perällä metsässä, älä pihassa! Vältetään pissojakin piha-alueella! Kerää koirasi jätökset pois, ovelta löytyy roskis. Tilavarauksille on käytössä Sotku-sakko: sotku-sakko 15e hallissa sattuvista pissa- ja kakkavahingoista. Ilmoittamattomista sotkuista laskutetaan perään 50e. Vahingot tulee aina ilmoittaa, jotta osamme varata aikaa maton perusteelliseen puhdistamiseen. Ilmoita tieto viestillä kuvan kanssa (jotta pestävä kohta selviää) numeroon 0400 914 136 /Noora. Sotku-sakko maksetaan MobilePaylla Nooralle tai tilille FI72 578007 201012 24 (Noora Tihtonen).

Juoksuaikainen narttu voi tulla sisälle, kunhan koiralla on asialliset juoksuhousut päällä sisällä ja oma taukoalusta, jolla viettää tauot. Näin minimoidaan juoksutuoksujen siirtyminen mattoon.

Varausajalle mukaan:
 • sisävaatetus - ei ulkokenkiä sisällä, tila on huonelämmin
 • oma vesikuppi koiralle, vettä saa WC-tilasta ja keittiöstä
 • omat treenikamat: taukoalusta, motivointivälineet, treenivaatteet yms.
 • kakkapusseja - pidetään tilan ympäristö siistinä kaikille käyttäjille!
  (pusseja löytyy myös tilasta siivousvälineiden luota, mikäli omat unohtuu)
Feeniksillä treenataan iloisella mielellä ja koiran ehdoilla :)

Kysy ohjeita, lisätietoja yms. - puh. 0400 914 136 /Noora
(Jos en pääse töistä vastaamaan, soita kahdesti tai laita viesti, jotta tiedän reagoida asiaan pian)

KELTAINEN NAUHA JA MENNÄÄN BUSSILLA-PERIAATE

Feeniksin koulutuksissa ja tilassa käy paljon koiria, joilla on haasteita ohitus- ja kohtaamistilanteissa syystä tai toisesta. Pidetään yhdessä huolta kaikkien viihtyvyydestä ja annetaan tilaa!


Tunnetko keltaisen nauhan merkityksen? Keltainen talutin, panta tai näkyvä nauha taluttimessa voi tarkoittaa, että koira tarvitsee syystä tai toisesta enemmän tilaa eikä halua muita ihmisiä tai koiria lähelle. Kunnioitathan tätä antamalla tilaa tai käyttämällä keltaista nauhaa esimerkiski reaktiivisen tai pelokkaan koiran kanssa.

Mennään bussilla-periaate tulee suomalaisten tavasta matkustaa bussilla. Kukaan ei ota kontaktia toisiin tai yritä keskustella ja mieluiten istutaan yksin. Samoin voidaan menetellä koiran kanssa liikkuessa ja tällöin kaikilla on turvallinen ja luottavainen olo ympäristöstään. Mikäli toiveissa on tutustuttaa koiria toisiinsa, kysythän aina luvan! Tutustuminen on hyvä tehdä vasta harjoitusten ja tunnin jälkeen sivummalla koulutustilasta.Iloisia treenihetkiä!
Eläinpalvelu Feeniks
elainpalvelufeeniks@gmail.com
puh. 0400914136