Kurssiehdot

YLEISTÄ

Ilmoittautuminen on sitova – ilmoittautumalla varaat paikan koulutuksesta, tapahtumasta tai luennolta!
Osallistuthan terveenä ja terveen koiran kanssa! 
Mikäli et ole varma, voitteko osallistua, käänny kouluttajan puoleen.

Kurssille osallistuvan koiran pitää
 • olla terve
 • olla rokotettu (pentukurssit poikkeuksena, pennut saavat osallistua 8 viikosta eteenpäin)
 • mielellään olla vakuutettu
Omistaja on vastuussa koirastaan myös kurssin aikana. Koulu
 • pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua
 • pidättää oikeuden vaihtaa kouluttajaa
 • ilmoittaa aina muutoksista asiakkaalle.
Asiakas voi perua osallistumisensa, jos koulun tekemät muutokset tekevät kurssille osallistumisen hänelle mahdottomaksi.
Mikäli koulutus siirtyy tai peruuntuu kouluttajan toimesta, kouluttaja ottaa yhteyttä ja sopii korvaustavoista kanssanne.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

 • Asiakas voi itse perua järjestelmästä kurssin, jos tämä tehdään 7 päivää ennen kurssin tai tapahtuman alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle, josta sen voi käyttää muihin kurssi- tai varausmaksuihin.
 • HUOM! Kaikissa valmennus- ja kausiryhmissä irtisanoutumisaika on 1 kokonainen kalenterikuukausi kuun alusta kuun loppuun!
 • Perimme 50% kurssi- tai tapahtumamaksusta, jos kurssi perutaan alle 7 päivää ennen kurssin alkua
 • Perimme kurssimaksun kokonaisuudessaan, jos asiakas peruu kurssin alkamispäivänä tai kurssin alkamisen jälkeen tai ei saavu paikalle.
 • Kaikki poissaolot ovat korvattavissa, meillä on Facebookissa ryhmä: Eläinpalvelu Feeniks tuurausrinki. Ryhmässä ilmoitetaan poissaolot ja vastaavasti muiden poissaoloilmoituksista voi napata itselleen korvauskerran. Tuurausrinki löytyy linkistä:  https://www.facebook.com/groups/745643209570765/?ref=share
 • Jos kurssin alkuun on yli 7 päivää, peruutuksen voi tehdä itse ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen pitää tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.
 • Kurssia ei voi perua jättämällä laskun maksamatta.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saatkurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

Korvausmahdollisuudet

Ennen kurssitunnin alkua tuurausrinki-ryhmäämme (Facebookissa) ilmoitetut poissaolot ovat korvattavissa aina!  Ilmoitathan poissaolosi, kiitos! Näin kouluttaja osaa varautua ja valmistella tunnin paikalla olevien kurssilaisten mukaan. Korvauskertojen tuurausrinki-ryhmä pyörii Facebookissa ja kaikki ennen kurssitunnin alkua ryhmään ilmoitetut poissaolot ovat korvattavissa tuurausrinki-ryhmän kautta. Tuurausrinki löytyy linkistä, tervetuloa liittymään: https://www.facebook.com/share/t4nhSDkfCBxZJfGa/

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssimaksun eräpäivä on kurssin alkamispäivänä. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka löydät kirjautumalla järjestelmään. Lasku löytyy linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä. Lähetämme huomautuslaskun ja perimme muistutusmaksuna 5€ jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Jos laskua ei ole edelleenkään maksettu, lähetämme vielä toisen huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€), minkä jälkeen siirrämme laskun perintään. Reklamaatiot laskuun on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)