Seija Vihmaa
Koirakeskus Feeniks, eläintenkouluttaja AT

Seija on Koirakeskus Feeniksin kouluttaja ja eläintenkouluttaja (AT).

Seija on suorittanut Eläinkoulu Vision kouluttajakurssit, Tommy Wirénin kanojen kouluttamiskurssit 1 ja 2 sekä eläintenkouluttamisen ammattitutkinnon (2022) lajeina koirat ja lampaat. Seijalla on itsellään 2 labradoria, käyttölinjainen Lili (s. 2016) sekä sekalinjainen Paavo (s. 2018). Seijan oma harrastustausta on peko-toiminnassa (pelastuskoiratoiminta), lisäksi Seijan koirat ovat olleet tv-kuvauksissa ja käyvät käytännön metsällä.

Seijalle tärkeintä koirien kanssa eläessä on yhteiselon sujuvuus ja tasapaino, jotta kaikilla, myös koirilla, on hyvä olla. Hyvä arkikäytös helpottaa elämää monella tasolla ja luo hyvää pohjaa yhteiselle harrastustoiminnalle.

Seijan kursseilla on lähtökohtana palkkaamiseen perustuva kouluttaminen ja kurssien ideana on luoda koiralle mahdollisuus omiin oivalluksiin, jolloin se myös oppii parhaiten ja oppiminen on pysyvintä. Seijan kursseilla harjoittelu on stressitöntä ja mukavaa. Ihan kaikenlaiset koirat ilman tasovaatimuksia ovat tervetulleita Seijan kursseille!