Kati Kuusava
Koirakeskus Feeniks, Digital Dogsitter-kouluttaja, eläintenkouluttaja AT


Kati on Koirakeskus Feeniksin kouluttaja sekä eroahdistusaiheisiin erikoistunut Digital Dogsitter-kouluttaja.

Eläinten oppiminen ja käyttäytyminen ovat Katille valtavan kiinnostuksen kohde, josta voi oppia jokaisen yksilön kohdalla lisää. Kouluttajana hän on kannustava ja haluaa tuottaa oivalluksen ja onnistumisen elämyksiä. Lopputuloksena saadaan sekä koira että omistaja haluamaan samoja asioita ja yhteistyö on ihailtavaa.

Kati on suorittanut eläintenkouluttajan opintoja Koirakoulu Visiolla sekä suorittanut alan ammattitutkinnon (eläintenkouluttaja AT) Luksiassa 2022. Kati on myös kouluttautunut lisää yksinolon ja eroahdistuksen ongelmiin Jenny Jalosen koulutuksessa ja nimetty Digital Dogsitter-palvelun yhteistyökouluttajiin.

Katin oma harrastustausta on pk-lajien ja TOKO:n parissa. Katilla on tällä hetkellä harrastuskaverina beauceron Lola (BH JK1 TK1 TOKO AVO1 Akhilleus Norma). Lola treenaa pk-lajeista hakua, jälkeä ja EK-lajeja. Katin edesmenneellä menestyneellä Laika-beussille kertyi tunnukset BH HK3 eli hieno kisaura haun ylimpään luokkaan asti.

Kati kouluttaa Feeniksillä mm. pentujen ja arkitaitojen koulutuksia sekä yksityiskoulutuksia, haasteita hän on ratkonut remmirähjäyksistä resurssiaggressioihin. Nykyisin eroahdistus ja yksinolon ongelmat kuuluvat Katin erityisosaamiseen!

Treeni-iloa ja nähdään kursseilla!

Katin suorat yhteystiedot:
Kati Kuusava
puh. 040 509 4464
kati.kuusava@gmail.com

tammikuu
maaliskuu
huhtikuu