Kati Kuusava
Eläintenkouluttaja AT

Eläinten oppiminen ja käyttäytyminen ovat Katille valtavan kiinnostuksen kohde, josta voi oppia jokaisen yksilön kohdalla lisää. Kouluttajana hän on kannustava ja haluaa tuottaa oivalluksen ja onnistumisen elämyksiä. Lopputuloksena saadaan sekä koira että omistaja haluamaan samoja asioita ja yhteistyö on ihailtavaa.

Kati on suorittanut eläintenkouluttajan opintoja Koirakoulu Visiolla sekä suorittanut alan ammattitutkinnon (eläintenkouluttaja AT) Luksiassa 2022. Kati on myös kouluttautunut lisää yksinolon ja eroahdistuksen ongelmiin Jenny Jalosen koulutuksessa ja nimetty Digital Dogsitter-palvelun yhteistyökouluttajiin.

Katin oma harrastustausta on pk-lajien ja TOKO:n parissa. Tällä hetkellä hänellä on kaksi beauceronia; 10-vuotias haussa menestynyt BH HK3 Gala des Habits De Feu ”Laika” sekä 4-vuotias BH Akhilleus Norma ”Lola”, jonka päälajeina ovat pk-haku ja pk-jälki. Lola treenaa myös etsintäkokeeseen (EK).

Kati kouluttaa Feeniksillä mm. pentujen ja arkitaitojen koulutuksia sekä yksityiskoulutuksia, haasteita hän on ratkonut remmirähjäyksistä resurssiaggressioihin. Nykyisin eroahdistus ja yksinolon ongelmat kuuluvat Katin erityisosaamiseen!

Treeni-iloa ja nähdään kursseilla!

Katin suorat yhteystiedot:
Kati Kuusava
puh. 040 509 4464
kati.kuusava@gmail.com
elokuu
syyskuu
lokakuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.