Pentukurssit   
Pentukursseista löytyvät mm. Pentukurssi, Pentujen jatkokurssi, Pentujen hihnakäytös, Pentujen ympäristöoppi sekä muita pennuille ja nuorille koirille suunnattuja teemakursseja.

Pentukurssi on 9vk - 9kk ikäisille koirille suunnattu ensimmäinen kurssi, jolla harjoitellaan hyödyllisiä koulutus- ja arkitaitoja. Pentujen jatkokurssilla viedään jo pentukurssilla opittuja asioita eteenpäin. Pentujen teemakurssit soveltuvat niin ensimmäiseksi kurssiksi kuin myös jatkokursseiksi Pentukurssin jälkeen. Aikuisille koirille on Arkitottis ja muita teemakursseja osiossa Arjen taidot. Kaikilla kursseillamme harjoitukset muokataan kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan, opetus on ammattitaitoista ja yksilöllistä. Kurssiemme opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 3-4 koiraa/ryhmä.

Pentujen kurssit:

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Pentukurssi   
Pentukurssilla harjoitellaan pentujen ja nuorten koirien kanssa hyödyllisiä arkitaitoja, kuten koiran kouluttamisen perusteita, hyvää hihnakäyttäytymistä, luopumista ja kontaktia, rauhoittumista ja kohtaamistilanteita. Kurssilla myös sosiaalistetaan pentua mm. erilaisiin tilanteisiin, alustoihin ja pintoihin. Kurssi tarjoaa eväitä hyvään yhteistyöhön ja sujuvaan arkeen, sekä toimivia treenirutiineja myös jatkoon uuden perheenjäsenen kanssa.

Kenelle kurssi sopii?
- 7vk - 6kk ikäisille pennuille ensimmäiseksi kurssiksi.
- Kaiken tasoisille koirille ja omistajille, ei tasovaatimuksia!
- Kurssille voi osallistua rokottamattoman pennun kanssa, kunhan rokotukset hankitaan kurssin aikana rokotusaikataulun mukaisesti.

Yli 6kk vanhoille pennuille suosittelemme Arjen Taidot sujuvaksi -kurssia
Kurssin opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 4 koiraa/ryhmä. 

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.