Pentukurssit   
Pentukursseista löytyvät mm. Pentukurssi, Pentujen jatkokurssi, Pentujen hihnakäytös, Pentujen ympäristöoppi sekä muita pennuille ja nuorille koirille suunnattuja teemakursseja.

Pentukurssi on 9vk - 9kk ikäisille koirille suunnattu ensimmäinen kurssi, jolla harjoitellaan hyödyllisiä koulutus- ja arkitaitoja. Pentujen jatkokurssilla viedään jo pentukurssilla opittuja asioita eteenpäin. Pentujen teemakurssit soveltuvat niin ensimmäiseksi kurssiksi kuin myös jatkokursseiksi Pentukurssin jälkeen. Aikuisille koirille on Arkitottis ja muita teemakursseja osiossa Arjen taidot. Kaikilla kursseillamme harjoitukset muokataan kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan, opetus on ammattitaitoista ja yksilöllistä. Kurssiemme opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 3-4 koiraa/ryhmä.

Pentujen kaikki alkavat kurssit:

syyskuu
lokakuu
marraskuuPentukurssi   
Pentukurssilla harjoitellaan pentujen ja nuorten koirien kanssa hyödyllisiä arkitaitoja, kuten koiran kouluttamisen perusteita, hyvää hihnakäyttäytymistä, luopumista ja kontaktia, rauhoittumista ja kohtaamistilanteita. Kurssilla myös sosiaalistetaan pentua mm. erilaisiin tilanteisiin, alustoihin ja pintoihin. Kurssi tarjoaa eväitä hyvään yhteistyöhön ja sujuvaan arkeen, sekä toimivia treenirutiineja myös jatkoon uuden perheenjäsenen kanssa.

Kenelle kurssi sopii?
- 7vk - 6kk ikäisille pennuille ensimmäiseksi kurssiksi.
- Kaiken tasoisille koirille ja omistajille, ei tasovaatimuksia!
- Kurssille voi osallistua rokottamattoman pennun kanssa, kunhan rokotukset hankitaan kurssin aikana rokotusaikataulun mukaisesti.

Yli 6kk vanhoille pennuille suosittelemme Arjen Taidot sujuvaksi -kurssia
Kurssin opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 4 koiraa/ryhmä. 

syyskuu
lokakuu
marraskuuPentujen Jatkokurssi   
Pentujen jatkokurssilla jatketaan Pentukurssin taitojen viemistä eteenpäin mm. kontaktia, rauhoittumista, luoksetuloa, kohtaamistilanteita ja hyvää hihnakäyttäytymistä vaihtuvissa ympäristöissä ja häiriöissä. Kurssilla aloitetaan arjen tottelevaisuus liikkeiden opettaminen pennuille mm seuraamisen alkeet ja paikalla olo halutussa asennossa. Saat harjoituksista työkaluja sujuvampaan arkeen ja yhteistyöhön teinikoiran kanssa. Pentujen jatkokurssi on suunnattu pennuille ja nuorille koirille, jotka kaipaavat perusteiden ja yhteistyön vahvistusta, sekä taitojen siirtämistä eri ympäristöihin. Kurssin harjoituksia muokataan kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan.

Kenelle kurssi sopii?
- 4kk - 12kk ikäisille pennuille jatkokurssiksi

Kurssille vaadittavat esitaidot:
- Pentukurssi tai vastaavat taidot alkeistasoisina (palkkiomerkki, kontakti, rauhoittuminen, luopuminen)
- Kyky toimia ryhmäkurssilla, tarvittaessa näkösermit sisätiloissa käytössä.

Yli 6kk ikäisille pennuille ensimmäiseksi kurssiksi suosittelemme Arjen Taidot sujuvaksi -kurssia
Kurssin opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 4 koiraa/ryhmä.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


Noutajien Pentukurssi   

Noutajien pentukurssi on noutaville lintukoirille suunnattu alkeiskurssi, jolla harjoitellaan noutajalajien ja metsästyksen perusteita pentukurssin taitojen lisäksi, kuten tauolle rauhoittumista ja passissa odottamista, häiriössä keskittymistä ja työskentelyä, noudon alkeita ja luoksetuloja. 
Kurssilla myös sosiaalistetaan pentua mm. erilaisiin tilanteisiin, alustoihin ja pintoihin. Kurssi tarjoaa eväitä hyvään yhteistyöhön ja sujuvaan arkeen, sekä toimivia treenirutiineja myös jatkoon uuden perheenjäsenen kanssa.

Kenelle kurssi sopii?
- 7vk - 6kk ikäisille noutaja rotuisille pennuille ensimmäiseksi kurssiksi.
- Noutajien rodunomaisiin lajeihin tähtääville tai niistä kiinnostuneille
- Kaiken tasoisille koirille ja omistajille, ei tasovaatimuksia!
- Kurssille voi osallistua rokottamattoman pennun kanssa, kunhan rokotukset hankitaan kurssin aikana rokotusaikataulun mukaisesti.

Yli 6kk vanhoille pennuille suosittelemme Arjen Taidot sujuvaksi -kurssia
Kurssin opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 4 koiraa/ryhmä.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Pentujen Teemakurssit   
Teemakursseista löytyvät kurssit tiettyihin teemoihin: kuten ohituksiin, hihnakäytökseen, luopumiseen, luoksetuloon ja hoitotoimiin.
Kaikki arjentaito teemoilla olevat kurssit soveltuvat niin ensimmäiseksi kurssiksi, kuin jo kurssikokemusta kerryttäneille jatkokursseiksi.  Kaikilla kursseillamme harjoitukset muokataan kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan.

Hihnakäytös ja ohittaminen
Kurssi tarjoaa ohjausta jo olemassaoleviin haasteisiin, ennaltaehkäiseviä taitoja sekä hallittuja olosuhteita onnistumisiin. Kurssilla harjoitellaan hyvää hihnakäyttäytymistä sekä kohtaamis- ja ohitustilanteita erilaisin harjoituksin. Saat harjoituksista työkaluja sujuvampaan ulkoiluun.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Käsittely ja hoitotoimet
Kurssilla harjoitellaan koiran ehdoilla sujuvampia käsittelytilanteita, hoitotoimenpidetilanteita, rauhallista hoitopöydällä olemista sekä tervehtimistilanteita. Saat harjoituksista työkaluja ja ohjausta mukavampiin käsittely- ja kohtaamistilanteisiin.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Pennuille soveltuvat harrastuskurssit   
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.