Koiralähtöinen Mätsäri / Match Show   
Feeniksin koiralähtöisessä Mätsärissä harjoitellaan näyttely- ja eläinlääkäritaitoja, kohtaamistilanteita sekä koiraryhmässä toimimista ja liikkumista ilon ja palkitsemisen kautta!

Mätsäriimme voi tulla huoletta harjoittelemaan taitoja, jokainen omalla tasollaan. Jokainen koira saa ansaitsemansa ja tarvitsemansa kiireettömän kohtaamistilanteen koiran tarpeiden mukaisena harjoituksena (pöydällä tai lattialla, käsittelynä tai ilman käsittelyä). Koirat harjoittelevat myös sujuvaa liikkumista yksin sekä ryhmänä. Kaikki koulutuksemme pidetään pienryhminä, jotta jokainen koirakko saa aina yksilöllistä ohjausta - mätsäri ei tee tässä poikkeusta. Mätsärimme pidetään 4:n koiran ryhminä (4 koiraa/20 minuuttia), joissa pareittain esiintyvät koirat jaetaan sinisten ja punaisten ryhmiin. Jokaisen tunnin lopuksi sinisen nauhan saaneiden ryhmät ja punaisen nauhan saaneiden ryhmät tulevat loppukehiin (max. 6 koiraa/loppukehä), joista 3 parasta yhteistyötä, harjoittelijaa tai tsemppaajaa palkitaan. Tapahtuma tarjoaa kaikille hyvän kokemuksen käsittelyyn ja tuomarin tervehtimiseen sekä ryhmässä liikkumisen harjoitteluun. Tapahtuman käsittely- ja häiriöharjoittelu tukee myös mm. eläinlääkäritilanteita ja hyvää vieraan ihmisen kohtaamista. Koiran saa esittää tavallisessa taluttimessa ja pannassa tai näyttelykaulaimessa, joka ei häiritse koiraa.

Osallistujat saavat kouluttajan ohjausta ja vinkit jatkoon.

Tapahtumalla kerätään talvelle varoja koulutustilan (228m2, Helsinki, Malmi) entistä parempaan matotukseen, josta hyötyvät tulevaisuudessa kaikki hallin käyttäjät.

Tapahtuman hinta: 16e/koira.

Tapahtuman ryhmät:

Pienet koirat, säkäkorkeus aikuisena 40cm tai alle
- klo 10:00 - 4 koiraa
- klo 10:20 - 4 koiraa
- klo 10:40 - 4 koiraa
- pienten koirien loppukehät n. klo 11-12 välillä

Isot koirat, säkäkorkeus aikuisena yli 40cm
- klo 12:00 - 4 koiraa
- klo 12:20 - 4 koiraa
- klo 12:40 - 4 koiraa
- isojen koirien loppukehät n. klo 13-14 välillä

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki - niin pennut, juniorit, aikuiset, rotukoirat kuin monirotuiset. Koirat jaetaan neljän ryhmiin iän ja koon mukaan. Ryhmät ilmoitetaan osallistujille tarkemmin paikan päällä, joten saavuthan ajoissa!

Mitä mukaan?
- reilusti herkullisia, kosteita, pieniä palkkioita
- taukoalusta odotteluihin (jos koiralle on opetettu tauolle rauhoittuminen alustalle)
- ajanvietettä odotteluihin, kuten puruluita, herkkuja aktivointileluista tms.
- vettä ja oma vesikuppi
- sään mukainen varustus ulkona vuoron odotteluun
- koiran rokotustodistus tai passi

Tapahtuma pidetään ensisijaisesti ulkona Vantaalla, Heurekan parkkialueen ympäristössä (Tikkurila, Vantaa). Hyvin huonon sään sattuessa tapahtuma siirtyy koulutustilaamme Helsinkiin, Malmille (Harkkoraudantie 10, Helsinki). Tarkempi sijainti kerrotaan osallistujille tapahtumakirjeessä, joka tulee viimeistään edellisenä päivänä.

HUOM! Ilmoita ilmoittautumisen lisätiedoissa myös koiran korkeus/koko sekä ikä, kiitos!
HUOM! Voit myös lisätä tiedon miten koirasi suhtautuu käsittelyyn (OK vai vaatiiko vielä harjoittelua)
HUOM! Varaudu näyttämään koirasi rokotukset, ota rokotuskortti tai passi mukaan!

syyskuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.