TOKO ja Rally   
TOKO   
TOKO on iloinen, vauhdikas ja tarkkuutta vaativa tottelevaisuusharrastus.
TOKO:ssa tehdään tarkkoja suorituksia hyvässä yhteistyössä. Järjestämme alkeiskursseja aloittelijoille ja jatkokursseja eri tasoilla. TOKO:n kausiryhmät pidetään maanantaisin ja torstaisin.
Alkeiskursseilla ei ole mitään taso- tai ikävaatimuksia. Jatkokursseilla koirakon tulisi osata jo perusasiat, kuten koiran motivointi ja tauolle rauhoittuminen sekä jonkin verran lajia. Kurssin harjoituksia muokataan aina kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan. Kurssin opetus tapahtuu pienryhmässä, enintään 4 koiraa/ryhmä. Kursseja järjestetään tiloissamme Helsingissä, sekä ulkokoulutuksina Helsingissä ja Vantaalla.

kesäkuu
elokuu


Muut saman aihepiirin kurssit:

elokuu

Rally-toko   
Rally–toko on hauska ja monipuolinen harrastus! Kurssien harjoituksia muokataan aina kunkin koirakon yksilöllisen tarpeen mukaan. Kurssien opetus tapahtuu pienryhmissä, enintään 4 koiraa/ryhmä. Kesäkaudella harjoituksia saatetaan pitää myös ulkona lähialueilla sään salliessa.  Rally-Toko kursseja järjestetään tiloissamme Helsingissä, sekä ulkokoulutuksina Helsingissä ja Vantaalla.

Alkeiskursseillamme ei ole mitään ikä- tai tasovaatimuksia. Jatkokurssilla koirakon tulisi hallita lajin perusteet ja ainakin alokasluokan suorituksia. Ratakurssilla harjoitellaan vaihtelevia ratoja koirakon tason mukaan (ALO-MES). Ratatreeneissä koirakon tulisi hallita lajin perusteet.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.

Muut saman aihepiirin kurssit:

kesäkuu
heinäkuu
elokuu