Janina Rönnqvist
Eläintenkouluttaja AT
Olen ollut lapsesta lähtien hyvin eläinrakas ja vietinkin ison osan vapaa-ajastani kissojen, koirien ja hevosten kanssa. Pääsin näkemään jo nuorena positiivista vahvistamista hevosten kouluttamisessa ja luin eläinten kouluttamiseen liittyvää kirjallisuutta.
Valmistuin hevostenhoitajaksi 2017, suuntautuen hevosharrastepalveluihin. Kun kiinnostukseni eläinten käyttäytymiseen ja hyvinvointiin syventyi, lähdin opiskelemaan ja suoritin eläintenkouluttajan ammattitutkinnon 2020.

Koira- ja kissakoulu Heiluvassa Hännässä aloitin syksyllä 2019 harjoittelijana ja 2020 jatkoin osana vakituista kouluttajatiimiä. Eläinpalvelu Feeniksillä aloitin kesäkuussa 2021. 
Uuden oppiminen ja tahto kehittyä on koko elämän mittainen matka, joten vietän suurimman osan vapaa-ajastanikin eläinten ja kouluttamisen parissa - joko nenä kirjassa, mukana luennoilla, itse treenaamassa tai seuraamassa kollegojen kursseja.

Kouluttajana sydäntäni lähellä ovat erityisesti arjen taidot, ihmisten opettaminen sekä eläinten kokonaisvaltainen hyvinvointi. 
Erityisosaamistani on kissat ja niiden kouluttaminen. Etenkin arjen kokonaisvaltainen hyvinvointi, kissan ja ihmisen välisen suhteen parantaminen sekä arjen taidot, kuten hoitotoimenpiteet mukavaksi ovat minulle erityisen tärkeitä aiheita kissojen parissa.

Jag är utexaminerad djurtränare (YE) 2020 och har tjänster också på svenska för både katt- och hundägare.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.